• Mathieu Teisseire Koffiesiroop Passion Fruit 70cl

Mathieu Teisseire Koffiesiroop Passion Fruit 70cl | Prijs Aanbieding 9.10 Vanaf 6 Stuks

Mathieu Treisseire Koffiesiroop Passion Fruit 70cl is een heerlijke siroop met de smaak van passievrucht, speciaal ontwikkeld om je koffie een exotische twist te geven. Met deze siroop kun je eindeloos variëren en je eigen unieke koffiecreaties maken. Voeg een scheutje van deze passievruchtsiroop toe aan je koffie en geniet van de heerlijke zoete en tropische smaak. Deze fles heeft een inhoud van 70cl, zodat je er lang van kunt genieten. Experimenteer met de Mathieu Treisseire Koffiesiroop Passion Fruit en ontdek nieuwe smaakcombinaties om je koffiebeleving naar een hoger niveau te tillen!
 

Tips voor Mathieu Teisseire Koffiesiroop Passion Fruit:

  1. Exotische koffie: Voeg een scheutje van de passion fruit siroop toe aan je gebruikelijke kopje koffie. Het zal een zoete en tropische twist geven aan je koffiebeleving.

  2. IJskoffie: Maak een verfrissende ijskoffie door koude koffie te mengen met melk, ijsblokjes en een scheutje passion fruit siroop. Schud het geheel in een blender en serveer het in een glas met een rietje.

  3. Mocktail: Creëer een smakelijke mocktail door de passion fruit siroop te mengen met bruisend water, ijs en eventueel wat vers fruit. Garneer het geheel met een schijfje limoen voor een extra verfrissend effect.

  4. Desserts: Geef je desserts een tropische twist door een beetje passion fruit siroop toe te voegen. Drizzle het over ijs, pannenkoeken, wafels of yoghurt voor een heerlijk zoete smaak.

  5. Cocktails: Gebruik de passion fruit siroop als ingrediënt in cocktails. Voeg het toe aan je favoriete cocktailrecepten voor een exotische en fruitige twist. Het past goed bij bijvoorbeeld vodka, rum of tequila.

  6. Mocktail: Je kunt ook een alcoholvrije mocktail maken door de passion fruit siroop te mengen met bruisend water, sodawater of ginger ale. Voeg ijsblokjes en eventueel wat verse muntblaadjes toe voor extra verfrissing.

Geniet van de heerlijke smaak van de Mathieu Treisseire Koffiesiroop Passion Fruit 70cl en laat je creativiteit de vrije loop bij het ontdekken van nieuwe combinaties en recepten!


Inhoud: 70cl
Land: Frankrijk
Soort: Siroop

Alcohol: 0%

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Mathieu Teisseire Koffiesiroop Passion Fruit 70cl

  • Prijs €9,95

  • Incl BTW €10,85
  • Statiegeld: €0,00

  • 6 of meer €9,92

Tags: siropen, cocktail siropen, Siroop passievrucht, passievrucht siroop, Mathieu Treisseire Passion Fruit,