Wie is Goedkoop drank Slijterij

Goedkoopdrankslijterij.nl is al 20 jaar de GROOTSTE SLIJTERIJ met de laagste prijzen Drank van Nederland. Groothandel drank prijzen voor iedereen!

Goedkoopdrankslijterij.nl is net als goedkoopdrank.nl een webshop van MMA distributie bv. In 2003 is de drankenhandel online gestart als prijzen vechter tegen de groothandels van de grote brouwerijen. In 2006 is de webshop en de domeinnaam goedkoopdrank.nl en goedkoopdrankslijterij.nl bedacht. Vanaf dat moment is er getracht een toegankelijke en eenvoudige bestelshop te maken, met als doel de laagste prijzen drank voor verkoop aan Particulieren, bedrijven en Horeca in West Nederland. Inmiddels leveren de webshops iedere week aan duizenden bedrijven, particulieren en feesten in Heel Nederland. Bij onze slijterij zijn alle dranken en producten altijd in de actie en voor de laagste prijs. Ook zijn ze zowel inclusief btw als exclusief btw aangegeven. Bijna elk product is gekoppeld met "Meer kopen is Minder Betalen" actie. Hoe meer drank je koopt hoe lager de prijzen worden. Dagelijks komen er meer producten bij. Heeft u speciale vragen of wensen mail onsBezorging van bier, wijn en sterke drank in heel Nederland. 

    

Goedkoopdrankslijterij.nl GROOTSTE en VOORDELIGSTE ONLINE SLIJTERIJ en DRANKENHANDEL van Nederland!

Goedkoopdrankslijterij.nl bezorgd via postnl.nl Goedkoopdrank.nl levert meestal op een pallet en is meer afgestemd op de grotere aantallen en feesten of horeca waar wekelijks drank nodig is. Door de grote vraag voor kleine aantallen met lage verzendkosten, zijn wij de webshop goedkoopdrankslijterij.nl gestart en zijn wij een concept gaan bedenken waar het ook mogelijk is kleine aantallen te kopen voor groothandels prijzen zonder hoge verzendkosten. Nou, dat is zoals u ziet gelukt!

 

Drank Gratis Bezorging!

Bestellen van uw favoriete drank kan al vanaf 1 fles. Alle bestellingen worden verstuurd in neutrale verzendozen. Als u een bestelling plaatst vanaf 150 euro exclusief btw dan is de bezorging in heel Nederland Gratis (uitgezonderd de Waddeneilanden).

 

 

 NIX onder de 18 jaar!

 

Goedkoopdrankslijterij.nl levert uitsluitend drank aan personen vanaf 18 jaar. Tot 25 jaar vragen wij bij aflevering naar uw legitimatiebewijs bij aflevering. Zie leveringsvoorwaarden.

Veilig betalen via Pay.nl, Creditcard of Bankcontact of eigen overboeking.

      

Comtment to your Satisfaction!

Als u niet tevreden bent met de levering en/of service, laat ons dat gelijk weten per email; info@goedkoopdrank.nl

Tevredenheid kan niet simpeler bij goedkoopdrankslijterij.nl