Lovers Juice Mix-Pack 33cl Pakjes 4 x 5 smaken | Prijs Aanbieding 28.30

De wereld van fruitige sappen

In de wereld van verfrissende en smaakvolle sappen steekt het merk Lovers er met kop en schouders bovenuit. Met een rijke verscheidenheid aan smaken biedt Lovers sappen een onweerstaanbare reis door de wereld van fruitige genoegens. Laat ons je meenemen op een heerlijke verkenningstocht langs de sappige selectie van Lovers-sappen, waaronder appel, mango, guave, watermeloen en tropische punch.

  • Lovers Juice Appel 33cl 4x: De tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. Lovers' appelsap is een eerbetoon aan de sappige, knapperige appels die rechtstreeks uit de boomgaard lijken te komen. Met een perfecte balans tussen zoetheid en zuurheid biedt het een verfrissende ervaring die doet denken aan een zonnige dag in de boomgaard.
  • Lovers Juice Mango 33cl 4x: Laat je verleiden door de tropische verwennerij van Lovers' mangosap. Het vangt de smaak van zongebruinde mango's en neemt je mee naar een exotisch paradijs. Met zijn zoete en sappige karakter is dit sap perfect voor een moment van ontsnapping aan de dagelijkse sleur.
  • Lover Juice Guave 33cl 4x: Voor de liefhebbers van unieke en exotische smaken heeft Lovers guavesap precies wat je zoekt. De zoete en licht pittige smaak van guave is een smaakexplosie die je zintuigen prikkelt en je smaakpapillen verwent.
  • Lovers Juice Watermeloen Aardbei 33cl 4x: De zomer is niet compleet zonder sappige stukken watermeloen, en Lovers heeft die verfrissende smaak gevangen in hun watermeloen-aardbeisap. Met zijn dorstlessende en sappige karakter is dit sap de ideale metgezel op een warme dag.
  • Lovers Juice Tropical Punch 4x: is een smaakvolle explosie van exotische vruchten en smaken. Met zijn verrukkelijke mix van tropische vruchten brengt dit sap de zon, de zee en het zand rechtstreeks naar je glas.

FSC-certificering

Het Forest Stewardship Council, oftewel FSC, is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor duurzaam bosbeheer. Het FSC-keurmerk is een belangrijke indicator voor consumenten en bedrijven die bewust willen bijdragen aan het behoud van bossen en de verantwoorde productie van hout en houtproducten. Deze certificering staat garant voor een reeks principes en criteria die gericht zijn op het behoud van bossen en de bescherming van biodiversiteit, ecosystemen en de rechten van lokale gemeenschappen.

Tetra Pak: een Duurzamere Toekomst

Bij de productie van verpakkingen wordt water gebruikt, gemeten in termen van verbruikte en/of vervuilde kubieke meters water per functionele eenheid. Dit wordt de watervoetafdruk genoemd. Tetra Pak streeft ernaar om het waterverbruik en de watervervuiling tijdens het productieproces tot een minimum te beperken.

Bio-plastic Wanneer plastic wordt gemaakt van hernieuwbare plantaardige grondstoffen, noemen we dit bio-plastic. Tetra Pak gebruikt doppen van bio-plastic die zijn gemaakt van suikerriet, een andere hernieuwbare grondstof. Je kunt deze doppen herkennen aan het reliëf van een blaadje dat erin is verwerkt. Bovendien bestaat een toenemend deel van de plastic lagen in de verpakking uit bio-plastic.

PROTECTS WHAT’S GOOD™

Ons motto PROTECTS WHAT’S GOOD™ staat voor de hele waardeketen, van grondstof tot afvalproduct. We beschermen voedingsmiddelen in onze verpakkingen en dragen bij aan het beschermen van het milieu. We werken hierin onder andere samen met onze leveranciers en klanten.

Inhoud: 20 Pakjes a 33cl
Land: Curacao
Soort: vruchtensap

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Lovers Juice Mix-Pack 33cl Pakjes 4 x 5 Verschillende Smaken Totaal 20 Stuks

  • Prijs €28,30

  • Incl BTW €30,85
  • Statiegeld: €0,00

Gerelateerde producten

 Lovers Juice Appelsap Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Juice Appelsap Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Juice Appelsap Pakjes 33cl | Prijs Aanbieding  17.90 vanaf 40 tray | 16,50 vanaf 100 Tra..

€20,17 Excl. BTW: €18,50

 Lovers Juice Guave Nectar Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Juice Guave Nectar Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Guave Nectar Pakjes 33cl | Prijs Aanbieding 17,90 vanaf 40 Tray | 16,50 vanaf 100 stuks ..

€20,17 Excl. BTW: €18,50

 Lovers Juice Mango Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Juice Mango Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Mango Pakjes 33cl | Prijs Aanbieding 17,90 vanaf 40 Tray | 16,50 vanaf 100 stuks ..

€20,17 Excl. BTW: €18,50

 Lovers Juice Tropical Punch Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Juice Tropical Punch Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Tropical Punch Pakjes 33cl | Prijs Aanbieding 17,90 vanaf 40 Tray | 16,50 vanaf 100..

€20,17 Excl. BTW: €18,50

 Lovers Juice Watermelon Strawberry Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Juice Watermelon Strawberry Pakjes 33cl Tray 12 Stuks

Lovers Watermelon Strawberry Pakjes 33cl | Prijs Aanbieding 17,90 vanaf 40 Tray | 16,50 va..

€20,17 Excl. BTW: €18,50

Tags: sap, sappen, fruisap, lovers sappen, blikjes, pakjes, blik, Guave, cocktails,