• Brouwerij 't IJ Ijwit 20 Liter Biervat Fust | Biologisch

Brouwerij 't IJ Ijwit 20 Liter Biervat Fust | Biologisch | Prijs Aanbieding 95.90 vanaf 10 stuks Gratis verzending

Brouwerij 't IJ IJwit is een heerlijk tarwebier met een frisse en fruitige smaak. Dit bier is perfect voor de liefhebbers van witbier en wordt gebrouwen met verschillende specerijen, waaronder koriander en sinaasappelschil. Een 20 liter biervat van Brouwerij 't IJ IJwit is ideaal voor feesten en evenementen. Het biedt genoeg bier voor een grotere groep mensen en de tap zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk van een lekker koud biertje kan genieten. IJwit is perfect om te drinken op een warme zomerdag.

Het heeft een lichte, verfrissende smaak en een licht troebele kleur. Het bier wordt vaak geserveerd met een schijfje citroen, wat de frisse smaak nog verder versterkt. Als je van plan bent om een biervat te bestellen, zorg er dan voor dat je het op tijd bestelt zodat het op tijd aankomt voor je feest of evenement. Ook is het belangrijk om het biervat goed te koelen voordat je het tapt, zodat je kunt genieten van een perfect gekoeld biertje. Tips om optimaal van dit bier te genieten:
 

Serveer op de juiste temperatuur:

IJwit is het beste te serveren op een temperatuur tussen de 6 en 8 graden Celsius. Zorg ervoor dat het bier goed gekoeld is voordat je het serveert. Serveer in het juiste glas: IJwit wordt traditioneel geserveerd in een tulpvormig glas, waardoor de aroma's goed tot hun recht komen en het schuim mooi kan uitkomen. Combineer met voedsel: IJwit is een uitstekende aanvulling op lichte gerechten zoals salades, vis, kip en Aziatische gerechten.
Het fruitige karakter van het bier gaat goed samen met gerechten die ook fruitige smaken hebben. Probeer het met een schijfje citroen: Hoewel het niet nodig is, kan een schijfje citroen in je IJwit een extra verfrissende smaak toevoegen. Wees avontuurlijk: IJwit kan ook worden gebruikt in cocktails, zoals de IJwit Margarita of de IJwit Caipirinha. Experimenteer en ontdek nieuwe smaakcombinaties.

Tips om optimaal van dit bier te genieten:

  1. Serveer op de juiste temperatuur: IJwit is het beste te serveren op een temperatuur tussen de 6 en 8 graden Celsius. Zorg ervoor dat het bier goed gekoeld is voordat je het serveert.

  2. Serveer in het juiste glas: IJwit wordt traditioneel geserveerd in een tulpvormig glas, waardoor de aroma's goed tot hun recht komen en het schuim mooi kan uitkomen.

  3. Combineer met voedsel: IJwit is een uitstekende aanvulling op lichte gerechten zoals salades, vis, kip en Aziatische gerechten. Het fruitige karakter van het bier gaat goed samen met gerechten die ook fruitige smaken hebben.

  4. Probeer het met een schijfje citroen: Hoewel het niet nodig is, kan een schijfje citroen in je IJwit een extra verfrissende smaak toevoegen.

  5. Wees avontuurlijk: IJwit kan ook worden gebruikt in cocktails, zoals de IJwit Margarita of de IJwit Caipirinha. Experimenteer en ontdek nieuwe smaakcombinaties.

Stuur uw leeg fust na gebruik retour in de bijgeleverde doos en voorzien van de bijgeleverde retour label. Na ontvangst Crediteren het statiegeld min de retour kosten.


Inhoud: 20 Liter

Land: Nederland, Amsterdam

Soort: Witbier

Alcohol: 6,5%

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Brouwerij 't IJ Ijwit 20 Liter Biervat Fust | Biologisch

  • Prijs €99,90

  • Incl BTW €120,88
  • Statiegeld: €30,00

  • 10 of meer €116,04

Gerelateerde producten

Amstel Bierglas Vaas 25cl Doos 12 Stuks

Amstel Bierglas Vaas 25cl Doos 12 Stuks

Amstel Bierglas Vaasje 25cl | Prijs Aanbieding 18,95 vanaf 4 dozen Amstel Bierglas Vaasj..

€24,14 Excl. BTW: €19,95

Brouwerij 't IJ IPA 20 Liter Bierfust | Biologisch

Brouwerij 't IJ IPA 20 Liter Bierfust | Biologisch

Brouwerij 't IJ IPA 20 Liter Bierfust | Biologisch | Prijs Aanbieding 93.00 vanaf 10 stuks..

€115,56 Excl. BTW: €95,50

Brouwerij 't IJ Natte Bio 20 Liter Bierfust

Brouwerij 't IJ Natte Bio 20 Liter Bierfust

Brouwerij 't IJ Natte Bio 20 Liter Bierfust |  Prijs Aanbieding 93.15 vanaf 10 stuks&..

€115,74 Excl. BTW: €95,65

Tags: bier, Tapvat, party fust, tap, vaatjes, fusten, vaten,