Brand David 20 Liter Bierfust | Prijs Aanbieding 73.00 vanaf 15 stuks Gratis verzending

Brand Bier uit een vat van 20 liter. Het is een ervaring die al je zintuigen prikkelt en je meeneemt naar de rijke traditie en ambachtelijkheid van het brouwen. Het vullen van je glas met een glinsterende goudkleurige vloeistof, omringd door een romige schuimkraag, is een moment van puur genot.
De geur van het bier stijgt op en vult de lucht met verleidelijke aroma's van mout, hop en een vleugje citrus. Bij de eerste slok proef je de perfecte balans tussen bitterheid en zoetheid, die kenmerkend is voor Brand Bier. De smaak ontvouwt zich als een harmonieus samenspel van rijke mouttonen, subtiele hopbitterheid en een verfrissende afdronk.
Elke slok brengt je dichter bij de rijke brouwerijtraditie die Brand Bier al generaties lang koestert. Het vat van 20 liter biedt je de mogelijkheid om deze traditie te delen met vrienden en familie, en samen te genieten van de tijdloze kwaliteit en smaak van Brand Bier.

Dus laat je verleiden door de verfijning en puurheid van een Brand Bier getapt uit een vat van 20 liter. Het is een ware traktatie die elke gelegenheid bijzonder maakt en je smaakpapillen verwent met de beste kwaliteit en smaak die Brand Bier te bieden heeft.

Stuur uw leeg fust na gebruik retour in de bijgeleverde doos en voorzien van de bijgeleverde retour label.
 

Handige tips om Brand Bier perfect te tappen uit een vat van 20 liter:

 1. Zorg voor een schone tapinstallatie: Controleer of de tapinstallatie grondig gereinigd is voordat je begint met tappen. Een schone tap zorgt voor een optimale smaakbeleving.

 2. Koel het vat: Zorg ervoor dat het vat goed gekoeld is voordat je begint met tappen. Een koud vat zorgt voor een frisse en verfrissende smaak.

 3. Spoel het glas: Spoel het bierglas met koud water voordat je begint met tappen. Dit zorgt ervoor dat het bier beter schuimt en de smaak nog beter tot zijn recht komt.

 4. Open de tapkraan: Open de tapkraan langzaam en geleidelijk. Dit voorkomt dat het bier te snel schuimt en zorgt voor een gelijkmatige stroom van bier in het glas.

 5. Houd het glas onder een hoek: Houd het glas schuin onder de tapkraan, zodat het bier rustig in het glas stroomt. Kantel het glas langzaam naar een rechtopstaande positie terwijl je tapt, om een mooie schuimkraag te creëren.

 6. Schenk met beleid: Schenk het bier rustig en gelijkmatig in het glas. Let op dat je niet te snel schenkt, anders krijg je te veel schuim.

 7. Sluit de tapkraan: Sluit de tapkraan abrupt wanneer het glas vol is. Dit voorkomt overmatig schuimen en zorgt ervoor dat je een perfect getapt glas Brand Bier hebt.

 8. Geniet ervan: Neem de tijd om te genieten van je perfect getapte Brand Bier. Neem een slok en proef de rijke smaken en aroma's die het bier te bieden heeft.

Met deze tips ben je klaar om het beste uit je vat van 20 liter Brand Bier te halen en te genieten van een heerlijk getapt glas bier. Proost!


Inhoud: 20 liter (+/- 80 glazen bier)
Land: NL
Soort: Pilsener

Alcohol: 5%

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Brand Biervat 20 Liter Fust | Levering Heel Nederland!

 • Merk: Brand Bier
 • Model: 181770-H
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • Prijs €75,00

 • Incl BTW €90,75
 • Statiegeld: €30,00

 • 15 of meer €88,33

Gerelateerde producten

Brand Weizen Bierglas 50cl Doos 6 Weissbier glazen

Brand Weizen Bierglas 50cl Doos 6 Weissbier glazen

Brand Weizen Bierglas 50cl Weissbier glazen | Prijs Aanbieding Brand Weizen Bierglas van 50c..

€24,19 Excl. BTW: €19,99

Brand IPA 20 Liter Bier Fust | Levering Heel Nederland!

Brand IPA 20 Liter Bier Fust | Levering Heel Nederland!

Brand IPA 20 Liter Bier Fust | Prijs Aanbieding 103,50 vanaf 15 stuks Gratis verzendi..

€127,66 Excl. BTW: €105,50

Brand Weizen Biervat Fust 20 Liter | Levering Heel Nederland!

Brand Weizen Biervat Fust 20 Liter | Levering Heel Nederland!

Brand Weizen biervat 20 Liter Bier fust | Prijs Aanbieding 101,00 vanaf 15 stuks Brand ..

€125,72 Excl. BTW: €103,90

Brand Bierafschuimer 5 stuks

Brand Bierafschuimer 5 stuks

Brand Bierafschuimer | Prijs AanbiedingInhoud: 5 stuksSoort: AfschuimerMerk: Brand..

€22,98 Excl. BTW: €18,99

Tags: bier, Tapvat, party fust, tap, vaatjes, fusten, vaten,