• Grolsch Bierviltjes Rol 100 Stuks

Grolsch Bierviltjes Rol | Prijs Aanbieding

De originele bierviltjes van Grolsch Bier Brouwerij. Door de vele wisseling door de brouwerij kunnen de viltjes afwijken va ngetoonde viltjes.

Het belang van Grolsch viltjes op de bar

Grolsch viltjes zijn een essentieel onderdeel van de barervaring voor zowel horecagelegenheden als liefhebbers van Grolsch-bier. Deze kleine, maar belangrijke accessoires bieden verschillende voordelen en dragen bij aan een plezierige en hygiënische drinkervaring. In dit artikel zullen we ingaan op het belang van Grolsch viltjes op de bar.

Houdt de bar schoon en netjes

Een van de belangrijkste functies van Grolsch viltjes is het beschermen van de bar tegen vocht en vuil. Wanneer een bierglas op een viltje wordt geplaatst, absorbeert het viltje eventueel gemorst bier en voorkomt het dat het vocht op de bar druppelt. Dit helpt om de bar schoon en netjes te houden, waardoor de hygiëne wordt bevorderd en het schoonmaakproces wordt vereenvoudigd.

Voorkomt vlekken en kringen

Naast het beschermen van de bar tegen vocht, helpen Grolsch viltjes ook om vlekken en kringen op de bar te voorkomen. Het viltje absorbeert condensatie van het koude glas en voorkomt dat deze condens zich verspreidt en lelijke vlekken achterlaat. Hierdoor blijft de bar er fris en schoon uitzien, zelfs tijdens drukke momenten.

Ondersteunt merkherkenning

Grolsch viltjes dragen ook bij aan merkherkenning en versterken de branding van het biermerk. Vaak zijn deze viltjes bedrukt met het Grolsch-logo of andere kenmerkende elementen van het merk. Door deze visuele elementen op de bar te tonen, wordt de aanwezigheid van Grolsch versterkt en kan het merk beter in de gedachten van de consument blijven hangen.

Verbeterde drinkervaring

Naast de praktische voordelen dragen Grolsch viltjes ook bij aan een verbeterde drinkervaring voor de consument. Het viltje fungeert als een zachte ondergrond voor het bierglas, waardoor het geluid van het plaatsen van het glas op de bar wordt gedempt. Bovendien biedt het viltje een extra laag isolatie, waardoor het bier langer koel blijft. Dit draagt bij aan de algehele beleving van het drinken van een heerlijk gekoeld Grolsch-biertje.

Veelzijdig en verzamelbaar

Grolsch viltjes zijn er in verschillende ontwerpen en uitvoeringen, waardoor ze verzamelobjecten kunnen worden voor liefhebbers van het merk. Sommige viltjes zijn speciaal ontworpen voor speciale gelegenheden of promoties, en verzamelaars kunnen hun collectie uitbreiden met unieke en zeldzame exemplaren. Dit maakt de viltjes niet alleen functioneel, maar ook leuk voor verzamelaars en fans van Grolsch.


Inhoud: 1 Rol 100 stuks/viltjes

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Grolsch Bierviltjes Rol 100 Stuks

  • Merk: Grolsch
  • Model: 5445672-H
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €3,45

  • Incl BTW €4,17
  • Statiegeld: €0,00

Gerelateerde producten

Grolsch Bier Blikjes 33cl Tray 24 Stuks (Six-packs)

Grolsch Bier Blikjes 33cl Tray 24 Stuks (Six-packs)

Grolsch bier blikjes tray 33cl | Prijs Aanbieding 18,20 vanaf 40 tray / 16,20 vanaf pallet 120 tray ..

€24,14 Excl. BTW: €19,95

Grolsch 0.0 Alcoholvrij Bier 24 flesjes 30cl

Grolsch 0.0 Alcoholvrij Bier 24 flesjes 30cl

Grolsch 0.0 Alcoholvrij Bier | Prijs Aanbieding Inhoud: 24 flesjes 30cl Land: Nederland ..

€25,83 Excl. BTW: €23,70

Grolsch Pils 20 Liter Bierfust | Levering Heel Nederland!

Grolsch Pils 20 Liter Bierfust | Levering Heel Nederland!

Grolsch Pils 20 Liter Biervat | Prijs Aanbieding 59,75 vanaf 15 stuks Gratis verzendi..

€78,41 Excl. BTW: €64,80

Tags: vilt, viltjes, Bier, Fusten, grolsch bier Viltjes, grolsch, bier viltjes, biervilt