• Clan Macgregor Whisky 1 Liter

Clan MacGregor Whisky 1 Liter | Prijs aanbieding 13.15 vanaf 6 flessen

Clan MacGregor: Ontdek de Koning van Schotse Whisky's

Stap binnen in de wereld van verfijnde smaken en eeuwenoude tradities met Clan MacGregor, een zachte en soepele Blended Scotch whisky die zijn naam ontleent aan een rijke geschiedenis en nobele afkomst. Hier is waarom deze whisky een ware koning is onder Schotse whisky's:

Een Harmonieuze Blend van Kwaliteit

Clan MacGregor is het resultaat van een zorgvuldig samengestelde blend van 15 van Schotland's beste malt whisky's en kwalitatieve grain whisky's. Elke druppel belichaamt de perfecte balans tussen traditie, vakmanschap en uitmuntendheid, waardoor een whisky van ongeëvenaarde kwaliteit ontstaat.

Een Eerbiedwaardige Afstamming

De naam Clan MacGregor vindt zijn oorsprong in een eeuwenoude Schotse afstamming, die teruggaat tot de derde zoon van Koning Alpin of Dalriada, een prominente leider in Schotland aan het eind van de 8e eeuw. Het motto van de clan, "Royal is my Race", weerspiegelt de trotse erfenis en koninklijke bloedlijn die deze whisky kenmerkt.

Een Symbool van Trots en Loyaliteit

Het wapen van Clan MacGregor, met een gekroonde leeuwenkop op een krans, omcirkeld met een riem en gesp, is meer dan alleen een embleem. Het symboliseert de eendracht, kracht en loyaliteit van de clan, waarden die ook doorklinken in de whisky die hun naam draagt.

Proef de Rijkdom van Clan MacGregor

Of je nu geniet van een rustig moment voor jezelf of een bijzondere gelegenheid viert met vrienden, Clan MacGregor whisky staat altijd garant voor een ervaring van koninklijke allure. Laat je verleiden door zijn zachtheid, geniet van zijn complexiteit en ontdek waarom deze whisky al eeuwenlang geliefd is onder kenners over de hele wereld.

Beleef de Koning van Schotse Whisky's

Ontdek zelf de majesteit van Clan MacGregor en laat je betoveren door zijn tijdloze smaak en erfgoed. En het beste van alles? Je kunt hem altijd vinden tegen de laagste prijs en in de aanbieding bij goedkoopdrankslijterij.nl.Inhoud: 1 Liter
Land: Schotland
Soort: Blended Whisky

Alcohol: 40%

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Clan Macgregor Whisky 1 Liter

  • Model: L-06-214-00
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €13,65

  • Incl BTW €16,52
  • Statiegeld: €0,00

  • 6 of meer €15,91

Gerelateerde producten

Bell's Blended Whisky 70cl

Bell's Blended Whisky 70cl

Bell's Blended Whisky 70cl | Prijs Aanbieding 12.60 vanaf 6 flessen Bell's is een blend..

€15,85 Excl. BTW: €13,10

Tags: Clan MacGregor, Whisky, blended whisky,