• 24 Days Of Rum Green Edition + 2 Glazen

24 Days Of Rum Green Edition + 2 Glasses | Prijsaanbieding 58.50

Plezier van het openen van een adventsdeurtje

Ontdek de vreugde van advent met de Rum Green Edition Adventskalender, compleet met 24 dagen vol opwinding en weelde, inclusief 2 glazen om het feestseizoen of een speciale gelegenheid te vieren. Deze unieke set brengt de verfijnde wereld van rum samen met het plezier van het openen van een adventsdeurtje, waarbij je gedurende 24 dagen een uitgestrekte wereld van smaken en aroma's verkent.

Zorgvuldig samengestelde rums

Neem deel aan een boeiende reis door de rijke diversiteit van rum, elke dag verwelkomt je een nieuwe minifles van hoogwaardige rum, afkomstig uit gerenommeerde distilleerderijen en diverse regio's wereldwijd. De "Green Edition" garandeert een premium selectie, met zorgvuldig samengestelde rums die zich onderscheiden door hun unieke kenmerken en karakteristieke smaken. Deze variëren in leeftijd, productiemethoden en smaakprofielen, waardoor je een intrigerende reis maakt door de wereld van rum.

Genieten van deze unieke rums

Om de ontdekkingsreis te delen, bevat deze set twee glazen die perfect passen bij de kalender. Dit stelt je in staat om samen met een vriend of geliefde te genieten van de aroma's en smaken van de rums. Samen genieten van deze unieke rums creëert niet alleen buitengewone herinneringen maar versterkt ook de banden tussen vrienden of geliefden.

Een maand vol buitengewone rumontdekkingen

Of je nu besluit jezelf te trakteren op dit luxe rum-avontuur of het als een bijzonder cadeau te schenken, belooft de "24 Dagen Rum Blue Edition + 2 Glazen" een onvergetelijke en smaakvolle verkenning van de wereld van rum. Het is een uitnodiging om elke dag van het feestseizoen te vieren op een manier die alleen fijne spirits kunnen bieden. Laten we toosten op een maand vol buitengewone rumontdekkingen en gedeelde genotvolle momenten!

Inhoud: 24 verschillende rum flesjes
Land: Denemarken
Soort: Rum
Alcohol: 42,5%

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

24 Days Of Rum Green Edition + 2 Glazen

  • Model: L-58-310-00
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €58,50

  • Incl BTW €70,79
  • Statiegeld: €0,00

Tags: 24 days of rum,