Retour voorwaarden

Retour voorwaarden

  • Stuur de complete order retour binnen 14 dagen na ontvangst, op eigen kosten. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Wij crediteren dan het betaald bedrag min de heen en weer kosten 2x 6,95 inclusief btw. Uiteraard zijn bij fouten en/of gebreken de volledige retourkosten voor onze rekening). Vraag altijd een retourlabel aan via info@goedkoopdrank.nl met vermelding ordernummer. Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.
  • Gebruik als het kan de originele verpakking en verzenddoos voor jouw retourzending.
  • Bewaar het verzendbewijs goed dat je op het postkantoor of van de Postnl Chauffeur ontvangt.
  • Stuur het pakket naar onderstaand retouradres met de order bon in de doos aub.

MMA bv Goedkoopdrank.nl. Loods Rijder 1A 1507DP Zaandam Nederland

Binnen 7 dagen nadat we jouw retourzending hebben ontvangen en gekeurd, wordt je iDeal betaling teruggestort op je rekening.
De waardering van goedkoopdrankslijterij.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 6582 reviews.