• Balmoral Sigaren Corona Tubos Slof 5 Doosjes 5 stuks in Tube

Balmoral Sigaren Churchill Tubos Slof| Prijs Aanbieding 3,60 per stuk

Balmoral Dominican Selection Corona Tubos doosje met 5 sigaren in tube. Dekblad: Ecuador shade van Connecticut seed. Omblad: Dominican Olor. Omblad: Dominican Olor, Binnengoed: Dominican Olor, Piloto Cubana van Cubaans zaad geteeld in de Dominicaanse Republiek en Brazilian tobacco of te wel Bahia.


De Balmoral Corona is het topmodel uit de Balmoral Dominican Selection. Elke sigaar is individueel verpakt in celofaan om een optimale kwaliteit te garanderen. Smaak: Vol, rond en uitstekend in balans. Een hint van Vanillen en Ceder met een klein pittig en mild volle smaak dat herinnerd aan walnoten. De perfecte sigaar om de tijd voor te nemen en lang van te genieten. Bijvoorbeeld als After Dinner sigaar. Makkelijk verpakt in een handige metalen tube.Heerlijk met een glaasje Hennesy Fine cognac! Genieten maar.....


Inhoud: 5 doosjes van 5 stuks in Tube

Land: Nederland

Soort: Corona Sigaren  Dominicaanse shortfiller sigaar

Lengte: 145 mm

Dikte: 16,6mm

Rookduur: ca 65 minuten!BALMORAL CIGAR DOMINICAN
De Dominicaanse sigaren van Balmoral bestaan uit een Balmoral Royal Selection (longfillers) en de Balmoral Dominican Selection (shortfillers). De Balmoral Royal Selection wordt met de hand gemaakt in San Pedro de Macoris in de Dominicaanse Republiek. Dankzij meesterschap dat van generatie op generatie is overgedragen, wordt alleen de beste tabak van elke oogst geselecteerd. Na een uitgebreid fermentatie- en rijpingsproces selecteert de Meester-tabakker alleen de allerbeste tabaksbladeren om de perfecte samenstelling voor elke sigaar te maken. Voor een optimale kwaliteit wordt elke sigaar individueel getest op trek, constructie en esthetica. Alleen de sigaren die perfect overeenstemmen met de hoge kwaliteitsnormen van Balmoral Royal Selection worden geselecteerd voor een uitgebreid rijpingsproces in een van de geconditioneerde, cederhouten klimaatkamers ter wereld.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Balmoral Sigaren Corona Tubos Slof 5 Doosjes 5 stuks in Tube

  • Prijs € 74,38

  • Incl BTW € 90,00
  • Statiegeld: € 0,00

Gerelateerde producten

Balmoral Oxfort Sigaren Slof 10 Doosjes 10 stuks

Balmoral Oxfort Sigaren Slof 10 Doosjes 10 stuks

Balmoral Oxfort Sigaren | Prijs Aanbieding 8,80 per doosjeSigaren van Balmoral zijn gemaakt van..

€ 87,99 Excl. BTW: € 72,72

Balmoral Sigaren Churchill Tubos Slof 5 Doosjes 3 stuks in Tube

Balmoral Sigaren Churchill Tubos Slof 5 Doosjes 3 stuks in Tube

Balmoral Sigaren Churchill Tubos Slof| Prijs Aanbieding 14,10 per doosjeBalmoral Dominican..

€ 70,50 Excl. BTW: € 58,26

Tags: Sigaren, Balmoral, Sigaren, Corona,