Wie is Goedkoop drank Slijterij


Goedkoopdrankslijterij.nl is al 18 jaar de GROOTSTE SLIJTERIJ met de laagste prijzen Drank van Nederland. Groothandel drank prijzen voor iedereen!

Goedkoopdrankslijterij.nl is net als goedkoopdrank.nl een webshop van MMA distributie bv. In 2003 is de drankenhandel online gestart als prijzen vechter tegen de groothandels van de grote brouwerijen. In 2006 is de webshop en de domeinnaam goedkoopdrank.nl en goedkoopdrankslijterij.nl bedacht. Vanaf dat moment is er getracht een toegankelijke en eenvoudige bestelshop te maken, met als doel de laagste prijzen drank voor verkoop aan Particulieren, bedrijven en Horeca in West Nederland. Inmiddels leveren de webshops iedere week aan duizenden bedrijven, particulieren en feesten. Bij onze slijterij zijn alle dranken en producten altijd in de actie en voor de laagste prijs. Ook zijn ze zowel inclusief btw als exclusief btw aangegeven. Bijna elk product is gekoppeld met "Meer kopen is Minder Betalen" actie. Hoe meer drank je koopt hoe lager de prijzen worden. Dagelijks komen er meer producten bij. Heeft u speciale vragen of wensen mail onsBezorging van bier, wijn en sterke drank in heel Nederland. België Uitsluitend non alcoholische dranken via Goedkoopdrankslijterij.be


Goedkoopdrankslijterij.nl GROOTSTE en VOORDELIGSTE ONLINE SLIJTERIJ en DRANKENHANDEL van Nederland!

Goedkoopdrankslijterij.nl bezorgd via postnl.nl Goedkoopdrank.nl levert meestal op een pallet en is meer afgestemd op de grotere aantallen en feesten of horeca waar wekelijks drank nodig is. Door de grote vraag voor kleine aantallen met lage verzendkosten, zijn wij de webshop goedkoopdrankslijterij.nl gestart en zijn wij een concept gaan bedenken waar het ook mogelijk is kleine aantallen te kopen voor groothandels prijzen zonder hoge verzendkosten. Nou, dat is zoals u ziet gelukt!


Drank Gratis Bezorging!

Bestellen van uw favoriete drank kan al vanaf 1 fles. Alle bestellingen worden verstuurd in neutrale verzendozen. Als u een bestelling plaatst vanaf 181,50 euro inclusief btw dan is de bezorging Gratis (uitgezonderd de Waddeneilanden).

 NIX onder de 18 jaar!

Goedkoopdrankslijterij.nl levert uitsluitend drank aan personen vanaf 18 jaar via een IDIN leeftijd check met uw bank nummer. Tot 25 jaar vragen wij bij aflevering naar uw legitimatiebewijs bij aflevering. Zie leveringsvoorwaarden. 
iDIN is een Nederlands online identificatiemiddel. De iD staat voor iDentificeren en IN staat voor INloggen. Het werd in 2016 geïntroduceerd door Betaalvereniging Nederland en is samen met de banken ontwikkeld.


Hoe werkt IDIN Identificeren?

U wilt uzelf identificeren als persoon ouder dan 18 Jaar.

In dde winkelwagen selecteert u de bank waar u uw bankzaken online regelt

U wordt naar het iDIN-startscherm van uw bank geleid

U logt in met het inlogmiddel van uw bank

De persoonsgegevens die de slijterij van u wil ontvangen zijn al ingevuld

U klikt op akkoord

U wordt naar de website van goedkoopdrankslijterij.nl teruggeleid en bent geïdentificeerd


Veilig betalen via Ideal, Creditcard of Bankcontact of eigen overboeking.

    

Comtment to your Satisfaction!

Als u niet tevreden bent met de levering en/of service, laat ons dat gelijk weten per email; info@goedkoopdrank.nl

Tevredenheid kan niet simpeler bij www.goedkoopdrankslijterij.nl

De waardering van goedkoopdrankslijterij.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 6582 reviews.